Boskoop Table

Boskoop Table
by Cath Tucknutt, y5

Located in Boskoop in the Netherlands, the Boskoop Table, a community meeting table, explores seasonal and social change over 3 time scales.  The building is rooted in its place through materials, people and its sense of time. Using the incredibly dense context and field patterns, a series of spaces, views and routes draw people along the long narrow polder. The project develops from a family house into a summer hostel and winter cooking school and skill share, spaces adapt, reacting to the new people and environmental conditions. The central spine, greenhouse ‘extra spaces’, layering of screens and contrasting small-scale private spaces explore the rich pattern of everyday life.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s